Финалистите на X Factor тръгват на обиколка с Музикален автобус

Финалистите на X Factor тръгват на обиколка с Музикален автобус | StandartNews.com

Сцена в пламъци в първия лайф на шоуто във вторник вечер

Само ден преди първия голям концерт финалистите на шоуто ще се качат на Музикалния автобус на X Factor, за да направят обиколка на София и да се срещнат със своите фенове. Всяка спирка ще представи различни участници, които ще пеят, танцуват и най-вече – искрено ще се забавляват с почитателите на шоу № 1 в света.

Всеки желаещ да бъде сред първите срещнали се с финалистите от четвърти сезон може да научи повече за утрешната обиколка на Музикалния автобус на официалната Facebook страница на предаването.

Първият голям концерт в четвърти сезон на X Factor ще предизвика невиждана надпревара между 14-те финалисти, които се отличиха с глас, характер и харизма сред стотиците претенденти за шоуто.

Трио „Парадайз" ще се превъплъти в една от групите на всички времена, а Кристиан Костов ще се разходи под лунна светлина в изпълнение на един от най-големите хитове през последната година.

Нанси, Кристина, Даяна и Мария ще покажат, че не само могат да се превърнат в музикална група за часове, но и да влизат в съвършен ритъм с професионална хореография. Виктория Георгиева ще запали сцената на X Factor в буквален и преносен смисъл още с първите акорди на песента, а Християна Лоизу ще излезе с рокля, излъчваща своя светлина.

Какви ще бъдат тайните оръжия на останалите участници и кой ще покаже най-голямо майсторство в своето изпълнение - ще разберете във вторник вечер от 21.00 ч. по Нова телевизия.

Феновете могат да се срещнат с финалистите на следните спирки:

- с Дарина Йотова, Кристиан Костов и Стивън Ачикор в 13.00 часа пред 120 Основно училище "Г. С. Раковски";
- с AVA и Виктория Георгиева в 13.50 часа пред стадион „Васил Левски";
- с трио „Парадайз", Ева Мария и Живко Станев в 14.30 часа пред „Александър Невски";
- със Salute в 15.00 часа пред хотел „Маринела".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай