Хоро на заедността в Кърджали /ОБНОВЕНА/

ДПС взе от раз Кърджали, Рудозем, Кирково и Крумовград

Хоро на заедността в Кърджали /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

ДПС взе от раз Кърджали, Рудозем, Кирково и  Крумовград

Хоро на заедността в Кърджали повече Хасан Азис, след като стана ясно, че печели петия си мандат в Кърджали. Кметът на града поведе хорото на победата, наричайки го хоро на заедността. Това стана малко след 23 часа, когато данните от преброяването на бюлетините показаха, че Азис печели с над 55% от гласовете в община Кърджали.

Няколкостотин души преминаха по главния булевард "България" от предизборния щат на партията до централния площад на града. Там ги очакваше оркестърът на известния кърджалийски кларинетист Нешко Нешев, който започна да изпълнява хора.

ДПС взе от раз традиционните си общини Кърджали, Кирково и Крумовград. Всеки ден се доказваме пред вас, каза Хасан Азис на хората, който го приветстваха,след като стана ясно, че печели петия си мандат.

Нов управленски мандат спечелиха още Румен Пехливанов в Рудозем, Шинаси Сюлейман в Кирково и Себихан Мехмед. Подкрепата за тях е една от най-високите в страната. Пехливанов е над 65%. Сюлейман ще продължи да управлява с над 65 % подкрепа. Себихан Мехмед отново спечели изборите за кмет на община Крумовград. Подкрепата за нея е над 65 %.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай