Понеделник,

Диана Иванова: Игнат Канев е вдъхновяващ пример

От: Стандарт -
150
Диана Иванова: Игнат Канев е вдъхновяващ пример
A
A
A

 „Имам честта и удоволствието да се срещна с големия вдъхновител и дарител на Русе Игнат Канев. Благодаря много за споделените идеи и опит от българската общност в Канада“, това заяви кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова.

„На срещата заедно с народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев,  председателя на общинската организация Росен Даскалов, с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и заместник-министъра на  здравеопазването Жени Начева обсъдихме нашите бъдещи планове за развитието на града“, допълни още Диана Иванова.

По време на разговорите, Игнат Канев разказа за своя близка приятелка – кметът на град Мисисага г-жа Хейзъл Мак, управлявала 37 години. Довел я в Русе през далечната 1982 година. Тя останала впечатлена от културата на града ни и от Доходното здание.

Бизнесменът Игнат Канев, който е основен дарител и министър Кирил Ананиев откриха обновеното отделение "Диализно лечение" в Университетската болница "Канев" в Русе. Отделението бе осветено от Русенския митрополит Наум. Разширението и ремонтът са извършени с 500 000 лева, дарени от фондацията "Игнат Канев".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com