Вторник,

Азис към кърджалийци: Поверихте ми мечтите си

168
Азис към кърджалийци: Поверихте ми мечтите си
A
A
A

Избраният за пети мандат кмет на Кърджали Хасан Азис написа обръщение към кърджалийци след вота снощи. Вижте какво им каза:

Скъпи съграждани, скъпи кърджалийци, скъпи братя и сестри!

БЛАГОДАРЯ! Благодаря Ви за доверието, което ми гласувахте днес! Благодаря Ви, че ми поверихте мечтите си! Благодаря за силата, която ми вдъхнахте! Благодаря за привилегията да бъда отново Ваш кмет! Преминахме заедно тази нелека битка на идеи, на равносметки за свършеното, на планове за бъдещето, и на изясняване на настоящето.

Бяхме заедно на стотици срещи, за да чуя проблемите Ви, за да работя за бъдещето Ви, за да направя по-приветлива среда за децата Ви.

Благодаря Ви за доверието!

Но доверието носи и огромна отговорност, с която е привилегия да бъда натоварен; доверието носи изисквания; доверието дава и смелост да защитя Вашите мечти!

Заедно продължаваме напред, за да надградим всичко, което постигнахме дотук.

Заедно ще се борим за повече инвестиции в града, за по-уютна среда, за повече деца, които да се раждат и да израстват пред очите ни – в нашите детски градини, в нашите училища, в нашите спортни площадки, стадиона ни, басейна ни, в нашата библиотека, в нашите паркове; и надявам се, един ден ще работят и живеят в родния си Кърджали!

Благодаря и на тези граждани, които гласуваха за моите опоненти – винаги е добре кметът да има своята опозиция, която да бъде източник на идеи, но и коректив на управлението, когато има нужда. Продължаваме напред ЗАЕДНО!


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com