2-годишно дете оцеля по чудо в кола, пропаднала до жп линия

Автомобилът бил спрян по наклон и тръгнал назад на собствен ход

2-годишно дете оцеля по чудо в кола, пропаднала до жп линия | StandartNews.com

2-годишно дете оцеля по чудо в кола, паднала в скат до жп линията в Русе. Инцидентът е станал на обяд в близост до болницата, предаде Русе Медиа.

Автомобилът бил спрян по наклон и тръгнал назад на собствен ход. В този момент майката на детето била извън колата, за да прибере свой близък от болницата и да прибере багажа му. 35-годишната жена видяла с ужас как колата пропада по ската, докато детето е вътре.

Пръв на помощ й се притекъл мъж, който в този момент минавал оттам. Той видял празния автомобил да пресича пътя и да се спуска засилен по наклона, след което пропаднал. Майката тичала, викайки, че детето е вътре. Мъжът и жената слезли до автомобила, който бил спрял в храстите на 7-8 метра от жп линията.

Двамата извадили момченцето и се изкачили обратно, подавайки си го от ръка на ръка. В този момент пристигнали два екипа на пожарната, които са се включили в спасителната операция.

До инцидента най-вероятно се е стигнало, тъй като колата е била с работещ двигател, но не е била дръпната ръчната спирачка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай