Данъчни продават хотел, завод, магазин и жилища

Данъчни продават хотел, завод, магазин и жилища | StandartNews.com

Повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници ще проведе до началото на декември столичната НАП. На търг ще бъдат предложени над 20 имота, като някои от най-интересните са почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради в Левски, магазин в Бургас и апартаменти в София. Най-висока е цената на парцел от 13,6 декара в центъра на Сапарева баня с пет сгради върху него. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект. Той е близо до топъл минерален извор и има възможност за включване към тръбата, захранваща с минерална вода. Началната тръжна цена е 3 999 999 лв. Оглед на имота може да се прави от 24 ноември до 5 декември.

Софийска фирма ще се раздели с имотите си в град Левски. Продават се над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станция, паркокотелни централи, навеси и др. Те са разделени в три групи и всяка от тях може да се купи поотделно. Най-висока е началната цена за 35,7 декара земя и построените в имота 10 сгради - 920 000 лв.

За 19 ноември е насрочен търгът за магазин с три склада, гардероб и санитарен възел в бургаския квартал "Меден рудник". Той е с площ от 132 кв. м и заема целия партерен етаж от сградата, в която се намира. Сградата е жилищна и е построена през 2008 г. Началната цена е 127 750 лв. Огледът ще приключи на 14 ноември.
Продава се и дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански. Тя е на два етажа, с РЗП от 738 кв. м и начална цена 203 хил. лв.

На столичния бул. "Витоша" за продан е обявен апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Състои се от 3 стаи, кухня, склад, коридор, санитарен възел и тераса. Продава се заедно с избено и таванско помещение и е оценен на 313 900 лв. Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна града в столичния кв. "Надежда" ще се продава на търг с начална цена 120 000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай