Цирк! Наше летище търси пари във Фейсбук

Буди ли недоумение такава кампания?

Цирк! Наше летище търси пари във Фейсбук | StandartNews.com

Дали е някаква шега или пълна реалност?

Фондът за развитие на летище Пловдив търси финансова подкрепа в социалната мрежа Фейсбук от любителите на самолетния транспорт за откриване на нови авиолинии, видя Plovdiv24.bg във страницата им във Фейсбук.

Мечтата им е да настигнат третото по натовареност летище в Испания, а именно Малага.

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

"От Малага до световна туристическа дестинация!

Историята на испанското летище Малага е вдъхновяващ пример за това как сътрудничество и обединени усилия могат да променят лицето на един регион!

Организираните действия на община Малага и общините от региона, Борда по туризъм на Андалусия, Фонда за развитие на летище Малага, асоциацията на летищата в Испания и сдруженията на хотелиерите, ресторантьорите и превозвачите в региона, те постигнаха невероятен успех в развитието на туризма!

Сега летище Малага е третото най-натоварено в Испания с полети до над 160 дестинации по целия свят!

И не само това - скоро ще стартира и директна линия до Ню Йорк! Как успяха? Сътрудничество, взаимодействие и стратегическо планиране!

С Фонда за развитие на летище Пловдив на наша страна, ние също можем да се възползваме от този опит и да работим заедно за откриването на нови авиолинии от Летище Пловдив!

Да се вдъхновим от успеха на Малага и да работим заедно за бъдещето на Летище Пловдив! За да направим това възможно, се нуждаем от вашата подкрепа!

Всеки лев, който изпратите, ще бъде от значение и ще помогне за реализацията на това начинание.

Можете да се включите, като изпратите сума по ваше желание чрез набирателната сметка на Фонда за развитие на летище Пловдив*. Всеки жест на подкрепа е важен и ще помогне за привличането на нови авиолинии! Благодарим ви за вашата подкрепа и участие!

Споделете с приятели идеята за подобряване на въздушния транспорт!

С любезни поздрави, Фонд за развитие на летище Пловдив - Южната врата на България."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи