BILLA помага на двойки за ин витро

BILLA помага на двойки за ин витро | StandartNews.com

BILLA България и Фондация "Искам бебе" стартираха съвместна кампания за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми в края на месец март. Инициативата е под мотото "За повече деца в България" и е дългосрочна. До момента събраните средства от нея са близо 25 000 лв.

Кандидатури от двойки с репродуктивни проблеми се приемат от Фондация "Искам бебе" в периода от 10 до 24 август 2016 г., като всички необходими условия и формуляри за кандидатстване са налични на сайта на фондацията. В присъствие на нотариус, представител на Фондацията и представител на BILLA ще бъдат изтеглени 6 печеливши двойки и 3 резервни.
"Оценяваме каузата на кампанията като истински значима и я подкрепяме изцяло. С инициативата целим не само да противодействаме на задълбочаващата се в страната демографска криза, а и най-вече да помогнем на много български семейства да сбъднат мечтата си да отгледат и възпитат свое дете", коментира Бойко Сачански, управител на BILLA България.
Средствата за кампанията се набират чрез продажба на картички с артистични композиции на известния детски фотограф Калина Арсова. Картичките са на стойност 1,99 лв. и се предлагат в търговската мрежа на BILLA в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай