BILLA е любимата верига за пазаруване на българите

BILLA е любимата верига за пазаруване на българите | StandartNews.com

BILLA България е любимата търговска верига за пазаруване на българите. Това показаха резултатите от единствената потребителска класация у нас - ЛЮБИМИТЕ МАРКИ 2016 г. По данни на организаторите, близо 30 000 души са взели участие в класацията, номинирайки предпочитаните от тях брандове.

BILLA е посочена от потребителите като най-предпочитаната търговска верига в България. "За разлика от други класации ЛЮБИМИТЕ МАРКИ не разчита на жури при номинациите - те са основани единствено на потребителските предпочитания. Ето защо за целия екип на BILLA България това е едно от най-значимите признания, които можем да получим от нашите клиенти", коментира Бойко Сачански, управител на BILLA България.

Това е поредното признание за бранда от страна на българските потребители, след като наскоро те отсъдиха три златни отличия за най-високо качество на BILLA в България в независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS. Трите медала QUDAL - QUality meDAL, бяха отредени от потребителите в категориите: "Пресни плодове и зеленчуци", "Прясно месо" и програмите за лоялност на веригата.

ЛЮБИМИТЕ МАРКИ е единствена по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за шеста поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и са спечелили тяхното доверие. BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. Веригата е представена в 35 града в страната със 103 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети. Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай