BILLA Градини със свежи български предложения за лятото

BILLA гарантира винаги качествени и вкусни плодове и зеленчуци на потребителите

BILLA Градини със свежи български предложения за лятото | StandartNews.com

С началото на летния сезон настъпва и времето на истински свежите и сочни плодове и зеленчуци. С богато разнообразие от предложения с марка BILLA градини, BILLA гарантира винаги качествени и вкусни плодове и зеленчуци на потребителите. Всички те са с внимателно подбрани сортове и отгледани с грижа и внимание в над 150 български градини, лозя и оранжерии из цялата страна.

Като част от дългогодишната си корпоративна политика за подкрепа на родните производители и насърчаване на местния бизнес BILLA стартира проекта BILLA Градини. Вече над 6 години компанията си партнира с български производители за производството на качествени плодове и зеленчуци.

В рамките на кампанията BILLA разработва и предоставя на над 30 внимателно селектирани родни производители специални планове за намаляване на пестицидите, което означава, че всички зеленчуци и плодове с марка BILLA Градини са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди.

„За BILLA винаги е било приоритет да осигурява на клиентите всекидневен достъп до богат и качествен асортимент от продукти. Това е и основната причина за създаването на собствения ни бранд BILLA Градини. Благодарение на програмата за намаляване на пестициди, всички наши клиенти имат достъп до първокачествени, разнообразни и вкусни плодове и зеленчуци. Освен това продуктите с марка BILLA Градини гарантират на потребителите, че поднасят на масата си продукти, които са с изключително ниски или дори без никакви количества пестициди“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България

В разнообразния летен асортимент на търговската верига всяка седмица клиентите могат да избират от редица промоционални оферти на любимите си български краставици и домата, моркови, тиквички, салати, както и свежи ябълки, ягоди, череши и много други.

За да гарантират винаги високото качество на асортимента си от български плодове и зеленчуци под собствена марка, експертите на BILLA строго контролират процеса на производство на продукцията – от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.

Агрономи извършват регулярни одити на земеделските производители, които отглеждат плодове и зеленчуци по програмата за намаляване на пестицидите. Пробите се изпращат в сертифицирани лаборатории, а резултатите от тестовете са достъпни за всички на сайта на www.billa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай