Живко Табаков: Нямам право на грешки

Живко Табаков: Нямам право на грешки | StandartNews.com

„По време на тази кампания срещнах много хора пред които поех ангажименти. Те ми казаха: не се променяй! Няма да го направя, ще издържа на това изкушение. Знам, че нямам право на грешка". С тези думи кандидатът за общински съветник на РБ Живко Табаков в Бургас, който е трети в листата закри предизборната си кампания. Залата на операта се оказа тясна, за да събере всички симпатизанти на Табаков, към които той се обърна с думата „приятели". За всички тях, кандидатът бе подготвил специален подарък – спектакълът "Без докачение, моля" по разкази на Чудомир на Старозагорския драматичен театър "Гео Милев".

В блестящата си предизборна програма Живко Табаков заложи на развитието на развитието на туризма. „Този отрасъл е изключително важен за бургазлии, ще работим за привличане на нови инвестиции, разкриване на работни места и повишаване стандарта на живот. Моята цел е до края на мандата ми Бургазлии да усетят промяната", заяви Живко Табаков. Той получи силна подкрепа от ръководството на ДБГ. Зам.председателите на партията – Настимир Ананиев и Димитър Танев и депутата Антони Тренчев безрезервно застанаха зад него и призоваха Бургас да гласува с бюлетина 33, преференция 3.

"Чрез преференцията имате право на избор. Ние в РБ не се боим от преференция, защото тя ражда конкуренция. Бургас може повече с Живко Табаков. Завиждам на бургазлии, че имат възможност да гласуват за човек като него", заяви Настимир Ананиев.

"По време на местните избори се гласува много по-малко за партии, отколкото за личности. Живко е показал, че е умерен, отговорен и отборен играч", заяви подкрепата си и депутатът Антони Тренчев.

"Това е най-силната кампания за общински съветник, която съм виждал. Изключително приятно ме изненадва това, което виждам в Бургас. Бургас има нужда от силен Общински съвет и съм убеден, че Живко Табаков ще бъде част от бъдещия ОбС на града. Неговото влизане ще бъде летящ старт за след четири години, когато ще бъде следващия кандидат за кмет на Бургас", допълни Димитър Танев - депутат и заместник-председател на ДБГ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай