Зеленски благодари на Пеевски за помощта за Украйна

Президентът на Украйна: Укрепваме нашата Европа и защитата на свободата

Зеленски благодари на Пеевски за помощта за Украйна | StandartNews.com

Истината има една особеност. Тя винаги излиза наяве. Колкото по-късно, толкова по-болезнено.

Умнокрасивитетът, похитил ролята на морален съдник в България, научи този урок по най-трудния начин. От няколко дни знайни и незнайни герои обикалят медиите, за да обясняват, че евроатлантизмът на председателя на ПГ на ДПС е фалшив.

Днес обаче признанието кои са истинските евроатлантици в България дойде не от жълтите павета, а лично от президента Володимир Зеленски. Той благодари на лидера на ДПС Делян Пеевски, за това че България предоставя допълнителна помощ за Киев.

ДПС подкрепи с гласовете си предоставянето на допълнителен пакет военна помощ за Украйна. Решението, подкрепено още от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, предвижда на Киев да бъдат изпратени преносими зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети.

Малко по-рано ДПС подкрепи с гласовете си отхвърлянето на ветото на президента върху Закона за ратифициране на споразумението с Украйна за безвъзмездно предоставяне на бронирана транспортна техника.

Благодарен съм на българския парламент за повторното потвърждаване на доставката на БТР-и за Украйна, както и на новия пакет военна помощ. С това решение ние укрепваме нашата Европа и защитата на свободата, написа Зеленски в личния си профил с социалната мрежа Х. И благодари на политическите лидера Делян Пеевски, Бойко Борисов и Кирил Петков.

Пеевски категорично заяви, че основен приоритет на ДПС са две неща. Във външен план – евроатлантизмът на България, във вътрешен - край на договорките на тъмно. Евроатлантизмът на Пеевски и ДПС е безспорен. И днес бе доказан и оценен за пореден път. Не случайно Делян Пеевски стана зам.-председател на групата за приятелство с Украйна, начело на която е Ивайло Мирчев.

На задкулисието му предстои да види как Пеевски се бори със злоупотребите. Най-хубавото предстои.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
maxxxx
преди 5 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи
От кАдя на кАдя
преди 5 месеца

От кАдЯ на кАдЯ и от дЕкА на дЕкА ме занимавате ,след като не искам да шибам Шишо Шебека ?

Откажи