Захариева: Скандалът с подслушването нанася трайни вреди

Захариева: Скандалът с подслушването нанася трайни вреди | StandartNews.com

София. Скандалът с подслушването ще нанесе трайни вреди на държавата и гражданите, от което ще загубят всички, коментира вицепремиерът Екатерина Захариева пред БНТ. Тя отбеляза, че не й е известно, дали е била подслушвана.

„Но ако са ме слушали нелегално, в никакъв случай няма да ми е приятно. Меко казано съм несъгласна който и да било да бъде подслушван от когото и да било", каза още Захариева.

„Надявам се компетентните органи и прокуратурата бързо да излязат с ясен отговор дали е имало незаконно подслушване и да се вземат мерки за в бъдеще да няма и съмнение дори за възможност за нерегламентирано използване на СРС", допълни тя.

Вицепремиерът съобщи още, че до месец и половина ще бъде направено инвестиционното проучване на скоростния път Русе-Свиленград, към изграждането на който проявява интерес и Катар. По думите й емирството проявява интерес и към български строителни фирми и работници, тъй като в момента там мащабно се строи.

В никакъв случай не искам да си представям, че цената на тока може да се увеличи. Ние работим за това да запушим течовете в системата, за да избегнем това увеличение, коментира също Захариева.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай