Водач на листата на ГЕРБ: Да продължим видимите резултати за Благоевград

Водач на листата на ГЕРБ: Да продължим видимите резултати за Благоевград | StandartNews.com

С обръщения към съгражданите си излезе водачът на листата за общински съветници в Благоевград от ГЕРБ – Йордан Андонов. Той напомня, че 25 октомври е денят, в който избирателите ще начертаят посоката за бъдещето на града и общината. Андонов уверява, че погледът към изминалите четири години ясно вижда резултатите от управлението на ГЕРБ в лицето на д-р Атанас Камбитов и екипа общински съветници от ГЕРБ.

„Никой от ГЕРБ не пощади време, енергия и усилия за превръщането на Благоевград в икономически и културен център на Югозапада. За нашия Благоевград вече се говори като за град, модел за интелигентно управление, устойчиво развитие и съхранени ценности. През изтеклия мандат доказахме, че когато местната власт и гражданите са обединени в усилията си, когато стремежът е за реализиране на динамичен напредък, резултатите са видими. Постигнатото е високо оценено също на национално и на европейско ниво. Вас, гражданите на Благоевград, никой не може да заблуди с празни от съдържание обещания и с красиви фрази. Доказали сте го през годините, в това е Вашата сила и аз Ви благодаря! Благодаря Ви, че мъдростта и прозорливостта Ви вярват на реалността, а не на неосъществими блянове, облечени в предизборни лозунги", казва в обръщението си Йордан Андонов. Той е категоричен, че благоевградчани познават хората в листата на ГЕРБ за общински съветници. Това са доказани в своята област професионалисти, заслужили признание и уважение.

„Познавате кандидата ни за кмет д-р Атанас Камбитов. ГЕРБ показахме през последния мандат, че Благоевград може повече. Но за да продължат видимите резултати за града, имаме нужда от подкрепата на всички Вас – будните, борбени и прозорливи благоевградчани. Подкрепяйки кандидатите на ГЕРБ, подкрепяте по-доброто бъдеще, по-устойчивото развитие, повече инвестиции, повече работни места тук, в Благоевград. Вотът с бюлетина №34 е вот за модерен, проспериращ, с грижа за своите жители Благоевград!", завършва водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай