Цветанов: На Мездра й е нужен млад и образован кмет като д-р Тодоров

Цветанов: На Мездра й е нужен млад и образован кмет като д-р Тодоров | StandartNews.com

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с граждани и симпатизанти в Мездра. Той подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Мездра Ивайло Тодоров.

Цветанов бе категоричен, че Мездра има нужда от промяна.

„Градът не изглежда добре, това което виждам не ми харесва. Има много възможности за развитие на градовете, могат да бъдат спечелени много европейски проекти, но за да стане това трябва млад, способен и образован кмет като д-р Ивайло Тодоров", добави той. Цветан Цветанов отговаря на въпроси на граждани от Мездра, свързани с инфраструктурата на града и селата в общината.

„Там, където ГЕРБ управлява има видими резултати и градовете се развиват", подчерта Цветанов. „Дайте шанс на д-р Ивайло Тодоров да промени общината Ви. Знам, че Вие, младите хора, сте разочаровани и не гласувате, но, ако искате бъдеще за децата си, трябва да отидете да гласувате. Тогава ще можете да изисквате от този, за когото сте гласували", обърна се зам.-председателят на ГЕРБ към група млади хора, които дойдоха на срещата.

На обиколката в Мездра присъстваха областният координатор на ГЕРБ във Враца и народен представител Петя Аврамова и кандидати за общински съветници за Мездра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай