Цветанов: Инж. Лазаров е готов да продължи видимите резултати във Вършец

Цветанов: Инж. Лазаров е готов да продължи видимите резултати във Вършец | StandartNews.com

Когато минавам през Вършец, виждам защо трябва да спечелим изборите тук отново -не просто заради победата, а за да продължим започнатото – новите улици и тротоари, новия амфитеатър, новия парк, чисто новото улично осветление. Затова на 25-ти октомври всички във Вършец трябва да направите 3 много лесни стъпки: с 3 хикса да зачеркнете за 3 минути номер 3 за кмет на Вършец, номер 3 за листа на общински съветници от ГЕРБ и номер 3 за кмет на кметство в общината. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред гражданите на Вършец по време на представянето на кандидата на ГЕРБ за втори мандат - успешният кмет инж. Иван Лазаров. Цветанов подчерта, че администрацията на Община Вършец е защитила проекти за 25 млн.лева. „И този екип, начело с инж.Лазаров, е готов да защити нови проекти по европейските фондове, които да продължат видимите резултати във Вършец", отбеляза той.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова за пълна мобилизация на изборите, за да има висока избирателна активност и кандидатите на ГЕРБ да спечелят. „Стабилното правителство на премиера Бойко Борисов за втори път пусна всички европейски фондове, които бяха спрени за България по време на правителството на Пламен Орешарски. Популизъм е, че ГЕРБ изолира малките общини и видимите резултати във Вършец са доказателство, че ние работим за всички общини по еднакъв начин, без да ги делим", подчерта Цветан Цветанов.

„Инж. Иван Лазаров има пълната подкрепа на правителството в лицето на Бойко Борисов, който лично ще дойде да открие новата спортна зала във Вършец", заяви народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вършец инж. Иван Лазаров даде заявка за спечелване на изборите още на първи тур. Той бе категоричен, че ще продължи да реализира успешно европейски проекти, за да направи Вършец още по-привлекателно място за инвестиции и нови работни места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай