Славков: Развалините на ж.п. завода в София показват накъде са се запътили българските железници

Славков: Развалините на ж.п. завода в София показват накъде са се запътили българските железници | StandartNews.com

Над 7 000 души са работили навремето в ж.п. завода на гара Искър в София, колкото един малък град. Сега руините показват единствено накъде са се запътили българските железници след 25 години бездарно управление. Това послание отправя в нов видеоклип, разпространен в социалните мрежи, кандидатът на движение „Напред България" за общински съветник в София Тодор Славков.

Серията клипове, които движението записа и разпространи чрез социалните мрежи последните седмици, засягат изоставените и загробени бивши държавни предприятия от различните сектори на икономиката – производството, леката промишленост, селското стопанство, военната индустрия и въоръжените сили, и др.

В посланията към гражданите се включват кандидатите на „Напред България" за кмет и общински съветници в София Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков.

Публикуваните досега клипове засягаха обедняването на нацията и загубата на покупателна способност, крахът на военната авиация на България, фалитът на завод „Пектин" в Перник, гетоизирането на ромското малцинство и загробването на индустриалнпо-промишлената зона Гара Искър.

Видеото може да видите ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай