Шедьовър от Дончев! Къде прати Денков

Как коментира той премиера и какво е да си на тази работа

Шедьовър от Дончев! Къде прати Денков | StandartNews.com

Томислав Дончев направи култов размисъл около поста и задълженията на премиера и министрите у нас.

"Не бих казал, че е силен. Той трябва да може да контролира собствените си министри" - така заместник-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев отговори на въпроса на Цветанка Ризова "Добър премиер ли е акад. Николай Денков?".

"Трябва да се направи оценка на министрите за това кой и как се справя преди поста на премиер да поеме Мария Габриел. За мен е задължително", настоя той.

"Има един много грешен ракурс, ако някой смята по Фройд, че е в зоната на удоволствието да си министър. Да си министър значи да работиш 24/7, което е далеч от това", допълни Дончев пред bTV.

"Фокусираме се върху това, което правителството е свършило, което е по-малкото. А за съжаление не се фокусираме върху това, което не е свършило, което е по-голямото", продължи той.

Дончев даде пример с това, че липсват мерки за привличане на инвестиции, за реиндустриализация, за квалификация на работната ръка и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
maxxxx
преди 2 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи