Рокади в ГЕРБ! Две бомби от Борисов

Голяма новина от лидера на партията

Рокади в ГЕРБ! Две бомби от Борисов | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Десислава Атанасова е номинацията на ГЕРБ за конституционен съдия. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на партията Бойко Борисов. 

Атанасова е юрист по образование. Била е министър на здравеопазването и председател на комисията по здраве към НС. Била е също заместник-председател на Комисията по правни въпроси и член на Комисията по външна политика.

"Познавате я всички, от последните девет парламента, във всички правни комисии, с изключителен юридически опит, голямо законотворчество, десетки закони. Аз съм абсолютно убеден, че тя ще се справи много добре", каза той.

Председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС става самият Борисов.

"Тъй като се лиших от Деси Атаносова, предложих аз да съм председател и групата го прие с голяма радост", пошегува се той. 

"Правото е първата ми голяма мечта. По стечение на обстоятелствата се занимавам с политика дълго време. Да, магистратски опит ми липсва, но съм убедена, че имам парламентарен такъв. Ако бъда избрана и моята кандидатура получи подкрепата на пленарната зала, ще се стремя да пазя правото дори от закона", каза от своя страна Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Бокоебец
преди 3 месеца

Малиййй!Тас гнусна дуловчанка шъ умириши сега и Конституционния съд!Запри съ ма!Ногу си тъпа за там!Накъде отиваш Българийо мила?

Откажи