Четвъртък,

Радев проговори за датата на изборите

От: СТАНДАРТ -
Радев проговори за датата на изборите
A
A
A

Следващата седмица президентът Румен Радев ще покани ЦИК на разговори, за да обсъдят парламентарните избори и евентуалната дата за провеждането им.

"Трябва да бъдем сигурни, че изборната администрация може да се справи в такава сложна ситуация, ако изборите са 2 в 1, за да не бъдат компрометирани", обясни Радев.

Президентът е в град Съединение за празника на града и 136-годишнината от Съединението на България, където оправи приветствие към жителите и гостите на града.

"Тук народният ентусиазъм достига своя апогей. Безстрашните четници и доброволци остават пример за нас със своята решимост и със своят принос за успешния край на това общонародно дело.”, каза Радев. И допълни: „Благодаря на вас - жителите на Съединение, че грижливо пазите спомена за тези достойни ваши предци, които се превърнаха в мерило за родолюбие и смелост. Да ви благодаря, че завещавате техния пример на идните поколения, че само с общи усилия България може да върви напред.

Нека този спомен, който пазите жив днес, да ни дава вяра, че може България заедно да върви по пътя на прогреса, на модернизацията, на свободата и просперитета. Честит празник на всички".

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички