Първи коментар от изключен от БСП: Възцари се мракобесието!

Петко Димитров е секретар на Изпълнителното бюро на БСП-София

Първи коментар от изключен от БСП: Възцари се мракобесието! | StandartNews.com

В БСП се възцари мракобесието. Днешното решение Конгресът да изключи 13 социалисти заради политическата им позиция, която се различава от тази на управляващата върхушка в партията, е безпрецедентно и твърде далече от уставните правомощия на взелите решението. Това заяви минути след като бе изключен от БСП общинският съветник и член на Изпълнителното бюро на БСП-София Петко Димитров.

Димитров е най-младият общински съветник в Столичния общински съвет. Сред казусите, с които пряко се ангажира са спасяването на къщата на Райна Княгиня и съдбата на площад „Славейков“.

Той е председател на Младежкото обединение на Софийската организация на партията от 2018 до 2020 година. Неговият мандат е белязан от активната работа и множеството инициативи на младите социалисти. Кампанията „24 х 24“, която бе посветена на проблемите на 24-те района на София, бе изключително успешна.

Петко Димитров е секретар на Изпълнителното бюро на БСП-София с ресор „Младежки дейности и доброволчество“.

„Никой и нищо не може да ми попречи да продължа да работя за това, в което вярвам като социалист и това, за което са ме избрали софиянци“, категоричен е Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай