Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев подкрепи Огнян Ценков

Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев подкрепи Огнян Ценков | StandartNews.com

Видин се нуждае от стабилна местна власт, от честност, сигурност и нови лица. Отговорна местна власт, стабилно правителство, доверието на Европейските партньори – това е формулата за успешното развитие на общините, за успешното развитие на България. Това каза пред членове и симпатизанти на ГЕРБ във Видин председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев. Андреев изрази своята подкрепа за кандидата на партията за кмет на община Видин Огнян Ценков. „Убеден съм, че Огнян Ценков, начело на силния отбор на ГЕРБ Видин, е правилният избор, който видинчани ще направят на 25 октомври", заяви председателят на СГЕРБ.

Посланик Андреев бе категоричен, че партия ГЕРБ носи отговорност за работата на своите кметове. „Това е най-важното, това прави партия ГЕРБ национално отговорна партия, това ни носи доверието на повече от един милион българи на последните парламентарни избори", каза още той.

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков благодари на посланик Андреев за подкрепата. Ценков се обърна с призив към симпатизантите и членовете на ГЕРБ за висока избирателна активност. „Доверете ни се, за да можем не просто да оправдаем Вашето доверие, а да работим заедно като един екип за развитието на община Видин", подчерта Огнян Ценков.

В рамките на своето посещение във Видин, посланик Андреев и кандидати за общински съветници на ГЕРБ разгледаха изложба, посветена на бойния път на 3-ти пехотен Бдински полк и 15-ти пехотен Ломски полк в Първата световна война.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай