Мирослав Найденов: Лидерка на ГЕРБ заплашва съпартийци

Мирослав Найденов: Лидерка на ГЕРБ заплашва съпартийци | StandartNews.com

Благоевград. Областният лидер на ГЕРБ в Пиринския край заплашва активисти, за да не напускат партийните редици. Даниела Савеклиева използвала името и положението на съпруга си Владимир Савеклиев, който е полицай, за да държи в страх съпартийците си. Това разкри на нарочна пресконференция в събота в Благоевград бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Той и още шестима ветерани на новоучредената партия БАСТА стартираха от Благоевград обиколката си из страната. Според думите му депутатката си позволявала да звъни по телефона на хора, които искали да напуснат ГЕРБ и да се влеят в БАСТА. Тя правила това с благословията на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Костадин Хаджигаев, който е сред ветераните на новата партия се похвали, че в Благоевград членската маса вече надхвърля 400 души. До дни ще бъдат учредени структури и в другите общини в Пиринско.

Даниела Савеклиева отхвърли обвиненията на Мирослав Найденов и увери, че е областен лидер на демократична партия, от която всеки може да напусне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай