Миков: Получаваме още сигнали за тежки нарушения на изборите

Миков: Получаваме още сигнали за тежки нарушения на изборите | StandartNews.com

"Продължават да пристигат сигнали за изключително тежки нарушения, за кражба на избори и за превръщането на изборите в битка в буквален смисъл. Все повече сигнали пристигат за ясно участие на органите на полицията в изборния ден". Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на нарочна пресконференция.

Полицията не е била неутрален участник в тези избори, категоричен бе той. И уточни, че днес изпълнителното бюро на партията е провело заседание, на което е направен задълбочен анализ на изборните резултати.

Органите на реда са реагирали и проверявали анонимни сигнали, за да се неутрализират активисти на БСП, смята Миков. "Прави впечатление, че не само БСП участва в тези процеси. С тези избори беше сложен кръст на демокрацията у нас", посочи още той.

БСП е взела решение за това групите ѝ в страната да поканят на разговор общинските съветници от БСП, АБВ и "Движение 21". На него те ще обсъдят лява съвместна политика. "Това няма да бъде пазарлък за постове", уточни Миков.

"Нашите израни съветници са отворени за такъв тип преговори. Това ще бъде тест за политиката, която ще се провежда в съответните общински съвети", коментира още лидерът на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай