Миков отговаря на въпроси на граждани

Миков отговаря на въпроси на граждани | StandartNews.com

София. Председателят на парламентарната група на БСП Лява България Михаил Миков отговори на въпрос на гражданин чрез интерактивната платформа pitai-deputatite.com. Антон Михайлов от Видин е попитал своя народен преставител за изграждането на скоростен път Видин-София. 

"Със съжаление трябва да споделя опасенията си, че изпълнението на проекта за модернизация на пътя Видин – Ботевград е поставено на сериозен риск", заявява Миков и излага фактите от историята на развитието на проекта, като изтъква организиран от левицата протест в областта срещу решенията за замразяване на строителството на пътя и за закриване на териториалното поделение на Агенция „Митници" във Видин.

"Като народен представител ще използвам възможностите, които дава парламентарният контрол, за да потърся отговор от министър Лиляна Павлова за намеренията за реализация на проекта", завършва лидерът на БСП.

Всички граждани могат да задават въпроси към всеки един депутат на интерактивния сайт, където ще получат и своите отговори. Народните представители са подредени по азбучен ред, могат да се търсят по име, парламентарна група или избирателен район. Сайтът pitai-deputatite.com е част от набиращата популярност глобална инициатива "Parliament Watch" и е създаден от екип на Института за модерна политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай