Клуни засенчи Миков в мрежата

Клуни засенчи Миков в мрежата | StandartNews.com

Селфи с актьора Джордж Клуни на червения депутат Атанас Зафиров предизвика много по-голям интерес в мрежата от визитата на партийния му лидер Михаил Миков в Москва. Председателят на БСП беше гост на конгреса на партията "Справедлива Русия". Там той подписа договор за сътрудничество с лидера на есерите Сергей Миронов в присъствието на шефа на Социалистическия интернационал Луис Аяла. Миков успя да се срещне и с Михаил Щетинин от икономическата комисия в Съвета на федерациите.

"В тези трудни времена трябва да продължим добрите отношения с Русия", заяви Миков и увери, че БСП е категорично против санкциите на ЕС срещу Москва. Щетинин пък сподели, че лично е познавал прототипа на Альоша, чийто паметник се издига в Пловдив. Войникът бил от с. Косиха в Алтайския край, откъдето самият Щетинин е представител. Неочакван късмет извади пък депутата Зафиров по време на участието му във форума "Срещу престъплението геноцид" в Ереван, чийто гост бе и Клуни.

"Джордж Клуни току-що ми предаде поздрав за всички българи!", написа Зафиров в социалната мрежа, където пусна селфито с холивудската звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай