Клиповете с Тодор Славков №1 във Фейсбук

Клиповете с Тодор  Славков №1 във Фейсбук | StandartNews.com

"Напред Бъргария" има шанс за двама общинари


Най-малко двама общински съветници могат да бъдат избрани от листите на движение "Напред България", сочат предварителните данни. Според няколко независими проучваня, формацията се превърна в най-голямата изненада на местните избори тази година след като лансира успешната предизборна кампания в социалните мрежи и он-лайн медиите „Искаме ли това да продължава". Основните теми в нея бяха

сринатата индустрия на страната, гладът и мизерията, на които са обречени милиони българи, липсата на бъдеще и алтернативи за младите в страната – всичко това в резултат на некадърно държавно управление последните 25 години. С основание кандидатите на „Напред България" питат за пореден път българските граждани: „Искаме ли това да продължава!?"
Серията клипове, които движението записа и разпространи чрез социалните мрежи последните седмици, засягат изоставените и загробени бивши държавни предприятия от различните сектори на икономиката – производството, леката промишленост, селското стопанство, военната индустрия и въоръжените сили, и др.

В посланията към гражданите се включиха кандидатите на „Напред България" за кмет и общински съветници в София Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков. Публикуваните досега клипове засягаха обедняването на нацията и загубата на покупателна способност, крахът на военната авиация на България, фалитът на завод „Пектин" в Перник, гетоизирането на ромското малцинство и загробването на индустриалнпо-промишлената зона Гара Искър."Искате ли това да продължава!?", пита движение "Напред България".

Движението против
електронно гласуване

Движение „Напред България" е против електронното гласуване, защото смята, че българското общество все още не е готово съзнателно да направи тази крачка. "Съгласни сме, че в дългосрочен план електронното гласуване може да бъде въведено, но когато има сигурни гаранции за сигурността на подобен вот", е позицията на партията. От „Напред България" смятат, че подобна форма на гласуване ще бъде пряко нарушение на конституцията, защото там е записано, че вотът е анонимен.
А електронното гласуване не може по никакъв начин да гарантира тази анонимност. На второ място технологично няма как да бъде гарантирана никаква сигурност на гласа на гражданите. "И на трето място както вече подчертахме, обществото ни не е узряло за подобна промяна. Нека изчакаме да видим как ще напреднат тези идеи в чужбина, и когато има добър опит, който можем да почерпим, да се възползваме тогава", казват от "Напред България". И допълват: "Ние не обезкуражаваме хората да гласуват, а напротив призоваваме ги да изкажат мнението си, защото това е най-важното в един референдум и в едни избори. Но трябва да постигнем най-доброто в интерес на обществото".
От партията припомнят, че практически всеки гражданин на България е изричал репликата, "това нека не си го казваме по телефона". "Хората много ясно съзнават, че в ерата на електронната сигурност нищо не може да им гарантира 100-процентова конфиденциалност. И на фона цялата тази психоза и масово недоверие в изборния процес, управляващите и техните сателити искат да прокарат с референдум електронното гласуване, което противоречи на основни конституцонни права на гражданите
Съвременна България, с целия си институционален ресурс, не може да гарантира по никакъв начин на своите граждани, че имената и личните им данни, няма де се превърнат в поредната разменна монета на един провален демократичен процес", е позицията на движение "Напред България".

За София в интерес на хората й

Зорница Атанасова, лидер на "Движение Напред България"

Движение „Напред България" е идея и платформа, която иска да обедини българските граждани зад една обща цел – културното и икономическо оцеляване на държавата и народа. В управлението на София ние акцентираме върху две неща – контрол и отчетност. Искаме постоянен граждански надзор над решенията които се вземат за уреждане на ежедневието на софиянци. Ясно посочване кой носи отговорността за тези мерки. Според нас решенията за София трябва да идват директно от гражданите на столицата и да бъдат съобразявани с техните нужди. Основен приоритет в програмата ни за управление на столицата е намирането на решения за града, които да са единствено в интерес на софиянци. Градът ни се нуждае от общ градски план за интегриране на всички компоненти от транспортната мрежа. Поетапно освобождаване на тротоарите на малките улици в центъра от паркирали автомобили. Въвеждане на редовен график за поддръжка на пътната мрежа – не запълване на дупки, а редовно пре-асфалтиране на улиците. Интегриране на железопътния транспорт като неразделна част от извънградската транспортна мрежа. Всички тези идеи са част от концепцията на „Напред България" за разумно управление на столицата, в интерес на столичани.
Нашето движение иска да работи за сигурността на дребните търговци и занаятчии - личната и професионална, защото те са гръбнакът на проспериращото общество. Икономическата стабилност на София и на страната, не е в моловете, а в създаването на условия за развиване на малкия и средния бизнес, на частните производители. Нека не се залъгваме с грандомания, а да останем земни хора, с ясно съзнание от какво имат нужда хората.
Друг акцент в нашата програма засяга крайните квартали на София, които продължават да се пренебрегват от управниците на столицата. Нетърпимо е да се пренаселва централната част на града и да не се прави нищо за уреждане на живота в периферията. Правилното функциониране на София зависи много от интегрирането на крайните квартали като действащи компоненти на града - както от гледна точка на социалната политика, така и на инфаструктура, здравеопазване, транспорт, култура. Отделен въпрос е дългогодишното пренебрегване и целенасочено съсипване на интелектуалния потенциал на нацията, който е приоритет на движение „Напред България".
София не се управлява в интерес на хората и от движение „Напред България" искаме да променим това с Вашата подкрепа.

Да си върнем добротата на хората

Тодор Славков, водач на листата за общински съветници в София

Втори месец пътувам през България надлъж и шир и се изумявам, как е възможно всички постижения на народа и обществото ни сега да се събират в един частен музей във Варна. От промишлеността, през селското стопанство, до елементарното възпитание и отношение между хората, всичко изглежда безвъзвратно загубено. Едновременно с това си казвам, че е прекрасно, че все още има хора, които не искат да загърбят историята на България и постигнатото от народа ни в стремежа си за създаване на достойна държава. Ако всеки реши да реставрира или възстанови малка част от спомена за доброто, имаме истински шанс да спрем да се връщаме непрекъснато към лошото.
С движение „Напред България" предприехме видео-кампания „Искаме ли това да продължава!?", която да покаже нагледно до какво състояние е доведена държавата ни в резултат на бездарното реваншистко управление последните 25 години.
Каква е равносметката: крайното обедняване на нацията, тотално загробване на българската армия и в частност на гордостта й – военновъздушните сили, фалитът на завод „Пектин" в Перник и други предприятия от хранително-вкусовата промишленост, което ни отне водещи места на световна сила в здравословните храни, умишленото унищожаване на промишлени комплекси като гара Искър в София. Сериозно Ви питам: Искаме ли това да продължава!?

Личният пример е единственото
средство за убеждаване на околните

Страхил Ангелов, кандидат за кмет на София

Нека не се залъгваме - най-сериозният проблем в България е че умря надеждата! Няма я вярата! Всичко останало е поправимо. Икономическата разруха определено съсипа битието на хората и разби много съдби, но и това е поправимо. Всичко може да бъде изградено наново – всичко това, което шепа безотговорни интереси съсипаха в името наличното си благоденствие и добруването на само на техните деца.
За мен като политик и кандидат за кмет на София най-голямото предизвикателство е да върнем вярата на хората, да върнем надеждата, която толкова много липсва по нашите земи.
Смятам, че хората които докараха отечеството до това състояние не могат и не трябва да продължават с жалките си опити да се борят за доверието на българския народ.Този политически модел е изчерпан!
Колкото и да ми е неприятно трябва да кажа, че кръглата маса, която се проведе през 1990 г., не само не постигна целите си, но и нещо повече – всички изговорено там не намери нито едно приложение. Всичко се изкриви през призмата на личните интереси и на т. нар. политически елит и техния антураж. Необходимо е да се проведе нова „кръгла маса", в която да участват на равно обикновените хора и „играчите" в съвременното българско битие. Едва тогава ще можем да говорим за честни процеси в България – политически, икономически и обществени.
Личният пример и дисциплина не е основното средство за убеждаване на околните, а единственото такова!
От тази гледна точка и на база личния ми опит като спортист, политик и работодател, основен приоритет в моята програма за София е национализацията на битово- комуналните услуги и връщането им под директен контрол на централна общинска служба, която да поеме основните задължения на Общината по поддръжката на улиците, осветлението, събирането на смет и тн.
Столична община разполага с необходимото, за да изгради подобна стопанска служба, което ще освободи близо 200 млн. лева в бюджета на София. Тези средства трябва да се насочат към култура, спорт, образование, детски надбавки. Държавата и общината трябва да работят за развитето на човешкия фактор в България, защото демографската криза вече придобива ужасяващи размери.
Като градоначалник предлагам също така да се прекрати концесионният договор с фирмата „Софийска вода", защото той е на загуба и ощетява софиянци. Как можем да приемаме основната част от водата на София да идва по гравитачни водопроводи, строени още от бригадирското движение и да ни търсят цена от 1,80 на кубически метър?
Стига измама! Напред София! Напред България!

Асеновград
Номер на бюлетината 7
кандидат за кмет Недялко Рашков

АЙТОС
Бюлетина №7
кандидат за кмет – Рада Стоянова
Листа:
Рада Иванова Стоянова
Статира Атанасова Петрова
Лазарина Стоянова Янчева
Иванка Добрева Стойкова
Антоний Георгиев Андонов
Гергана Парушева Костадинова
Тодор Георгиев Грудев
Катя Унджиева
Любомир Няголов
Светослав Николов
Светлана Калудова
Камелия Велева
Полина Радева

БРАЦИГОВО
Бюлетина №4
Кандидати за общински съветници
Дончо Асенов Асенов
Димитър Павлов Ангелов
Атанас Желязков Христов
Живко Юриев Ненков

ВРАЦА
Бюлетина № 29
Кандидати за общински съветници
Венка Нинова Венчева
Мария Петрова Димитрова
Деян Динев Драгиев
Николай Петров Нинов

ДОЛНИ ДЪБНИК
Бюлетина № 5
Кандидат за кмет
Мирослав Максимов Методиев
Общински съветници на Долни Дъбник
1. Мирослав Максимов Методиев
2. Иван Славков Гавазов
3. Росица Веселинова Иванова
4.Максимилиан Мирославов Методиев

КОЧЕРИНОВО
Бюлетина №1
Кандидати за общински съветници в Кочериново
1. Калин Сотиров Везенков
2. Татяна Георгиева Андонова
3. Николай Любомиров Гълъбов
4. Георги Цветанов Ценев
5. Васил Георгиев Христов
6. Славчо Димитров Славев
7. инж. Зорка Николова Ягоридкова
8. Николай Димитров Ветин
9. Лалка Асенова Иванова
10. Роса Стефанова Стоименова
11. инж. Кирил Василев Михов
Кандидат за кмет на кметство с. Бураново
Благой Никифоров Граховски
Кандидат за кмет на кметство с. Стоб
Роса Стефанова Стоименова

КРИЧИМ
Бюлетина № 9
Водач на листата
1.Орхан Сабри Закиров
2. Себатин Яшаров Бозов
3. Рамадан Смаилов Сеитов
4. Наил Юсеин Закиров
5. Ерол Шабанов Летифов
6. Ибрям Акиф Шакиров
7. Сергей Йорданов Рангелов
8. Илия Юлиянов Бойков

КУКЛЕН
Бюлетина № 9
Кандидат за Общински съветници
Водач на листата
1. Йордан Тошев Димитров
2. Румен Кънчев Емилов
3. Живка Йорданова Димитрова

ЛЕСИЧОВО
Бюлетина № 5
Водач на листата
1.Янко Василев Янков
2.Васил Митков Кендеров
3.Ангел Иванов Колев
4. Анка Занкова Борисова
5. Красимира Александрова Георгиева
Кандидат за кмет на с. Динката, община Лесичово

ЛОВЕЧ
Бюлетина № 3
Водач на листата
1.Николай Георгиев Недялков
2. Тихол Стефанов Тихолов
3. Станислава Сиракова Сиракова
4. Даниела Станчева Кузманова
5.Ангелина Декова Ангелова
6.Румен Маринов Николов

МЪГЛИЖ
Бюлетина № 2
1.Илия Илиев Илиев
2.Юлиян Николаев Апостолов
3.Ангел Проданов Миланов
4.Антон Асенов Дончев
5.Сашо Тодоров Симеонов
6.Ангел Илиянов Славов
7.Светослав Андреев Атанасов
8.Иван Златков Кехайов

НОВА ЗАГОРА
/снимките от предизборния им плакат. Не разполагам сд тях/
Бюлетина № 7
Кандидат за кмет
Желязко Младенов Милев
Кандидати общинска листа
Желязко Младенов Милев,
Христо Илиев Илиев,
Тодор Иванов Тодоров,
Койчо Стефанов Абрашев,
Коста Петров Костадинов
Пламен Йорданов Пенчев
Стоянка Иванова Азманова,
Зорница Златкова Златева,
Денка Методиева Хаджиева,
Станка Тодорова Пенчева,
Йорданка Драгиева Миндова,
Николай Цандев Николов,
Цонка Кръстева Иванова
Любомир Динев Хайгъров

ПАЗАРДЖИК
Бюлетина № 7
1. Иван Запринов Спасов
2. Заприн Асенов Ангелов
3. Заприн Асенов Георгиев
4. Атанас Любчов Рангелов
5. Величка Димитрова Илиева

ПЕРНИК
Бюлетина № 1
1.Методи Валентинов Джамалов
2.Лъчезар Любомиров Момчилов
3. Ирина Николаева Кирилова-Ангелова
4.Румен Георгиев Янков
5.Юлиана Георгиева Стоянова

ПЪРВОМАЙ
Бюлетина №1
1.Стоян Михайлов Бойков
2.Росица Юлиянова Караманова
3.Митко Стефанов Бойков
4.Калинка Велкова Димитрова
5.Славчо Велков Атанасов
6.Красимира Димитрова Янкова
7.Стефан Гинков Калинов
8.Радка Миткова Чакърова
9.Александър Юлиянов Алексиев
10.Ангел Милков Ангелов
11.Антоанета Бисерова Атанасова
12.Нури Алексиев Антонов
13.Асен Ангелов Асенов

РАДОМИР
Бюлетина №19
1. Юлиан Бойчев Василев
2. Васил Кънчов Данков
3. Евелина Богомилова Георгиева
4. Владислава Вергилова Владова
5. Ангелина Василева Андреева
6. Олга Петрова Цвеова
7. Красимир Стоянов Каменов
8. Ангелина Бориславова Витанова
9. Христиана Руменова Йорданова

РАКОВСКИ
Бюлетина №7
1. Димитър Йорданов Димитров
2. Бисер Сергеев Райков
3. Славчо Йосифов Евтимов
4. Стоян Георгиев Велиев
5. Йордан Григоров Григоров
6. Симеон Рангелов Иванов
7. Запрян Трифонов Христев
Кандидат за кметство на с. Чалъкови
Запрян Трифонов Христев

РОДОПИ
Бюлетина № 20
1.Стоян Стоилов Михайлов
2.Милко Атанасов Ковачев
3. Стоил Рангелов Михайлов

САДОВО
Бюлетина № 5
1.Андон Алексов Алексов
2. Георги Митков Костадинов
3. Кръстьо Вакрилов Вакрилов
4. Стефан Асенов Николов
5. Андон Йорданов Донев
6. Рангел Кирев Димитров

СЛИВЕН
Бюлетина №2
Кандидат за кмет на Сливен
Николай Минчев Колев

Общински съветници
1. Кремена Александрова Иванова
2. Галин Иванов Хасърджиев
3. Андон Михайлов Маврудчиев
4. Борис Демирев Христов
5. Мима Вълкова Монева
6. Щилиян Йорданов Кабранов
7. Георги Петров Гецов
8. Галина Йовкова Стойчева
9. Димитър Георгиев Панайотов
10. Васил Златев Иванов
11. Николай Минчев Колев
12. Петко Иванов Карабоиков
13. Севдалин Минчев Ангелов
14. Динко Николаев Калчев
15. Тодор Василев Йорданов
16. Атанас Христов Харсъзов

Кандидат за кмет на кметство с. Горно Александрово
Георги Райков Вълев

Кандидат за кмет на кметство с. Глуфишево Петър Тодоров Андонов
Кандидат за кмет на кметство с. Самуилово Янко Костов Янков
Кандидат за кмет на кметство с. Селиминово Пенка Миткова Димитрова

СТАРА ЗАГОРА
Бюлетина № 14
1.Емануил Иванов Манев
2. Ганчо Велков Иванов
3. Минка Иванова Стоименова
4.Стефан Дечев Попов
5.Антоанета Петрова Иванова
6.Павлина Недялкова Стоянова
7.Бистра Тончева Стайкова
8.Милена Спасова Динева
9.Гергана Иванова Панайотова
10.Татяна Тенчева Минчева
11.Гергана Стамова Георгиева
12.Костадин Иванов Грозев
13.Тодор Стоянов Тодоров
14.Дончо Желев Дончев
15.Иван Иванов Георгиев
16.Асен Йорданов Маринов

СТРАЛДЖА
Бюлетгина №3
Листа
1.Митко Тодоров

СТРЕЛЧА
Бюлетина №7
Кандидат за Общински съветници
1.Милка Асенова Тодорова
2.Методи Костов Луков
3.Стефан Стефанов Павлов

ТРОЯН
Бюлетина № 1
Кандидат за кмет на Троян
Марин Маринов Вачевски
Общински съветници
1.Марин Маринов Вачевски
2. Христо Петков Илиев
3. Теодора Стоянова Спасова
4. Стела Христова Божинова
5. Д-р Пламен Николчев Петков
6. Бисерка Дончева Иванова
7. Йордан Тодоров Станев
8. Галина Кирилова Кирилова
9. Веско Дамянов Бояджиев
10. Марина Ивайлова Колева
11. Веселин Петков Добрев
12. Елена Спасова Минкова
13. Славина Василева Петрова
14. Валентин Недялков Велков
Кандидат за кмет на кметство с. Шипково
Елена Спасова Минкова

ХИСАРЯ
Бюлетина №1
1. Юри Асенов Пашов
2.Михаил Живков Каменов
3. Методи Асенов Асенов
4.Стоян Божилов Стоянов
5. Марияна Юлианова Стоянова

ЧИРПАН
Бюлетина №8
1.Радостина Димитрова Петрова
2.Хасан Хамдиев Насъфов
3.Иванка Иванова Минева
4.Огнян Иванов Събев

ЯМБОЛ
Бюлетина №6
Кандидат за кмет: Светлин Тонев Тонев
Кандидати за общински съветници:
1.Димитър Георгиев Братанов
2. Светлин Тонев Тонев
3. Албена Тодорова Кръстева
4. Виктория Георгиева Дончева

София

Зорница Атанасова
Тодор Славков
Цветелина Найденова
Димитър Байлов
Христо Топалов
Милен Илиев
Симон Спасов
Любен Томов
Марио Василев
Соня Тотева
Георги Марков
Николай Добрев
Върбан Върбанов
Светослав Костадинов
Мартин Кънчев
Кирил Толев
Ивелина Колева-Димитрова
Миглена Маринова
Цветанка Ел Хадж Гозе
Юрий Сапунджиев
Венцислав Йорданов
Звезделина Петрова
Веселин Асенов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай