Изненада! Нов конкурент на Радев за президент

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на бившия служител на ДАНС Росен Миленов

Изненада! Нов конкурент на Радев за президент | StandartNews.com

https://static.bnr.bg/gallery/cr/medium/2d09cd269dd76a43c9ff3b978048607c.jpgНов конкурент на Руден Радев изненадващо се появи за креслото на "Дондуков" 2. След Цвета Кирилова, председател на сдружение "Азбукари", и бивш дансаджия изяви мерак да бъде президент.

ВИЖ ОЩЕ: Дама срещу Радев за президент. Следва завет на Ванга

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на бившия служител на ДАНС Росен Миленов за президент. Миленов доби известност като един от активните участници в протестите миналата година.

Председателят на Инициативния комитет Иван Иванов представи като цел постигането на модела „Президент - институция на народа“, при който решенията се вземат от редовите граждани, предаде БНР.

"Идеята се състои в това, че още в първите часове след встъпването в мандат господин Миленов ще въведе с устройствен указ, съгласно Конституцията на България електронна платформа и ще даде правото на всеки гражданин да упражнява правомощията на президента. Ние акцентираме върху няколко от правомощията, но най-важното за нас е инициирането и провеждането на референдуми", коментира Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай