ГЕРБ припомни на Слави за татуировка

Каза с кого ГЕРБ ще управлява

ГЕРБ припомни на Слави за татуировка | StandartNews.com

 

ГЕРБ обяви какво ще прави с втория мандат, ако политическата рулетка се завърти до тях. 

„Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава, каза председателят на парламентарната група Десислава Атанасова в предаването "На фокус".

Според нея най-добре е да отидем на избори. 

Чуваме, че разговори с ГЕРБ са възможни, ако го няма Борисов. За нас е необяснимо да ни поставят въпроса, кой ще ни е лидер. Петков и Василев да си определят лидер на тяхната партия, каза тя

Тя коментира с кого от ГЕРБ биха седнали на масата за преговори и с кого – не:

С БСП никога не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С БСП не сме сядали за преговори за разлика от „Демократична България”, които сега управляват с БСП. С ИТН не сме сядали, които също управляват с ДБ и БСП.

А Станислав Трифонов щеше да си направи татуировка „Никога с БСП, ДПС и ГЕРБ”. А сега 6 месеца бяха в коалиция.

С ДПС никога не сме управлявали. Припомням, че БСП и ДПС бяха в тройна коалиция и правителство "Орешарки”, каза Атанасова.

Не искам да поставям червени линии, защото се изчерпа тази аналогия, откакто Нинова говори за червени линии. Едната беше за Северна Македония, а още е в правителството и желае преговори, за да бъде във властта, припомни Атанасова.   

Тя добави, че ако от ГЕРБ бъдат първа политическа сила, но нямат пълно мнозинство, Борисов вече е начертал възможностите за преговори – всички партии, убедени евроатлантици.

Не ни пречи Кирил Петков, забавлява ни, той показа какъв е, кой е, какво може, какво не може”, каза Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай