Деси Атанасова с голяма новина за Ваня Григорова

Направи признание

Деси Атанасова с голяма новина за Ваня Григорова | StandartNews.com

Голяма новина за Ваня Григорова каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. В интервю за бТВ тя призна, че като дисциплиниран човек е гласувала на втория тур от местните избори за Васил Терзиев.

Но има лични впечатления от Ваня Григорова и ако не бе кандидат за БСП, щях да гласува за нея, призна Атанасова. И уточни, че няма как да подкрепи Корнелия Нинова.

Тя каза, че не знае дали Бойко Борисов ще приеме поканата на Борис Терзиев за среща и заговори за двойни стандарти. Борис Бонев сам се номинира за председател на СОС, ние няма да го подкрепим, категорична бе Десислава Атанасова.

Искам да се обърна към ДБ и да им кажа, че да се гласува с БСП и "Възраждане" не е евроатлантическо, каза тя. Кирил Петков не е приятел на истината, повтори Атанасова. И критикува ПП-ДБ, че внасят законопроекти без да уведомяват ГЕРБ. Така ли правят партньорите, риторично попита лидерът на ПГ на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
13 Коментара
КИРУ ЖЪРТЪ
преди 5 месеца

ТЕ. НАИСТИНА. СА. СТАТУКВО ДПС. ОТ. ПРЪКВАНЕТО СИ. В МАЗЕТАТА. НА. **ДС**. ПРЕДИ 34. ГОДИНИ, ГЕРБ ОТ. ПРЕДИ 16. ГОДИНИ СЪЩО. ПРОИЗВОДНО НА *ДС*. НО С. ПО ДРУГ ФАСОН ВПЛЕТОХА. ПИПАЛА В. ДЪРЖАВНИТЕ. СТРУКТУРИ, И. ДО. ДЕН. ДНЕШЕН. СМУЧАТ. КОМУНИЗМЪТ. НЕ СИ. Е. ОТИШЪЛ. ОТ БЪЛГАРИЯ, НАЛИ. ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО. НА ДУМАТА **МИМИКРИЯ**. ТОЧНО. ТОВА. СА ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, И. ПОСЛЕДНАТА РОЖБА НА. КРЕМЪЛ ВЪЗРАЖДАНЕ, ДА. ТЕ. ВЪЗРАЖДАТ. БОЛШЕВИЗМА В. БЪЛГАРИЯ. НИЩО. ХУБАВО. НЕ. ВИДЯХМЕ ОТ. ТИЯ. И НИЩО ХУБАВО. НЕ. НИ. ЧАКА.

Откажи
Овен
преди 5 месеца

А ПП-тата от тях видя ли хубаво?Може би са ти любимците,които съсипаха държавата!

Откажи
ТКЗС
преди 5 месеца

ДЪРЖАВАТА ВИ е ФАЛШИФ КЕНЕФ тоест лайнобъркачка

Откажи
Дск
преди 5 месеца

Уродливото управление на УЖ ДЪРЖАВАТА ви не е спирало разни КОМУНИСТИЧЕСКИ КОПЕЛДАЦИ с мераци

Откажи
Свети Марко Тотев
преди 5 месеца

ГЕРБ от управляващи станаха добрата опозиция на Корнелия Нинова и К.К.

Откажи
Алфа
преди 5 месеца

🐍 и тая герботурска змия на Съд!

Откажи
Хари Селдън
преди 5 месеца

Сладурка е Десито!Все по доре се справя с политиката.А гнусотиите,които пишеха за нея преди години само българи могат да ги съчинят!

Откажи
Пипи
преди 5 месеца

Десислава Скумрията и ГЕРБ, които повече от десетилетие управляваха и краднаха на воля, не внесоха лев в пенсионния фонд на българите лично ми струва 130 лв. по- ниска пенсия ежемесечно. Проклети да сте до девето коляно!!! Дисциплина? Ценности? Пфууу!!!!

Откажи
Трезвомислещ
преди 5 месеца

Тая се извъди голяма евроатлантичка! Смях в залата!

Откажи
лъчо
преди 5 месеца

Да ви се изакам на евроатлантичеството вие забравихте че сте българи бе продавате и майка си за пари

Откажи
Курдо Коленко
преди 5 месеца

На Деси и го подавам целия!

Откажи
Джуджо
преди 5 месеца

Този обществен крадлив герберскй минет да замълчиииии

Откажи