Депутатът Борислав Великов: Има напрежение в Реформаторския блок

Депутатът Борислав Великов: Има напрежение в Реформаторския блок | StandartNews.com

Монтана. Има напрежение в реформаторския блок, но разцепление няма, съобщи в Монтана депутатът от групата на блока Борислав Великов. Не успяхме да приемем вътрешни правила за издигане на кандидатури за публични длъжности, за които не се изисква конкурс, обясни той. Напрежението възникна при определянето на хора за заместник-министри, а предстои избор на ръководства на комисиите. Около това също ще възникне напрежение, прогнозира Великов.

Трябва да се научим да се съобразяваме един с друг. Събрали сме се да правим реформи и да работим за хората, допълни той.

Реформаторският блок ще се противопостави на опитите за превръщането на парламента в придатък на изпълнителната власт. Известно ни е, че пари няма, но ще търсим възможности за коледни добавки на пенсионерите, каза още той.

Борислав Великов днес подкрепи с по 500 лв. семействата на загиналите при взрива в Горни Лом. Средствата получиха 6 семейства от Монтана и 3 от Чипровци. Парите са лични средства на депутата и на бившия царски депутат доц. Атанас Щерев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай