Делян Пеевски за ЧРД на ДПС: Трябва да бъдем при хората и да работим за тях

Имаме силата и отговорността да го направим, каза председателят на ПГ на ДПС

Делян Пеевски за ЧРД на ДПС: Трябва да бъдем при хората и да работим за тях | StandartNews.com

Най-важното  предизвикателство е да не губим връзката с хората, в името на които преди 34 години беше създадено Движението за права и свободи, за чиито достоен живот, сигурност и спокойствие за бъдещето отговорност носим ние, политиците. Това заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски в специално обръщение към депесарите. Днес Движението отбелязва 34 години от създаването си.

Като председател на парламентарната група на ДПС приех тази отговорност от името на всички нас, натоварени да участват активно в парламентарния живот на България и ЕС, като с решенията си подкрепят и защитават не само вас, а всички български граждани, заяви Пеевски в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Правя го със съзнанието, че последните 10 години тази връзка с хората беше нарушена и необходимостта да работим така, че да върнем доверието там, където то е загубено. При хората, каза още Пеевски.

ДПС е партия с мисия, категоричен е Пеевски.

Най-хубавото предстои. Но за него трябва да се работи. И аз няма да се отклоня от тази отговорност, уверява той.

Ето цялата позиция на Делян Пеевски:

Скъпи приятели, депесари,

Политическото време ни изправя пред изпитания и предизвикателства, на които могат да отвърнат само най-подготвените.

Най-важното  предизвикателство е да не губим връзката с хората, в името на които преди 34 години беше създадено Движението за права и свободи, за чиито достоен живот, сигурност и спокойствие за бъдещето отговорност носим ние, политиците.

Като председател на парламентарната група на ДПС приех тази отговорност от името на всички нас, натоварени да участват активно в парламентарния живот на България и ЕС, като с решенията си подкрепят и защитават не само вас, а всички български граждани.

Правя го със съзнанието, че последните 10 години тази връзка с хората беше нарушена и необходимостта да работим така, че да върнем доверието там, където то е загубено. При хората.

Защото силата на една партия е в това - да устоява на времето и неговите предизвикателства, но и в това да устои на предизвикателството да остане и да работи със и при хората.

Последните 6 месеца направихме много за това в парламента и в местната власт, но имаме още много, много работа. Всеки ден, а не от избори на избори. Защото хората са мъдри и имат безпогрешни сетива за политиците си. И техните очаквания и изисквания към нас са да бъдем до тях. И ние трябва да бъдем.

ДПС е партия с мисия. От създаването си преди 34 години, носеща каузата на евроатлантизма, на защитата на правата и свободите и на политическата мъдрост, разум и далновидност. И ако днес трябва да си припомним за тези ценности, то е за да продължим напред. В неспокойно време, в което Европа и Светът и страната ни посрещат глобалните предизвикателства на войната и военните конфликти, миграционния натиск, енергийните рискове и климатичните промени.

Във време, носещо необходимостта от ново начало. Когато трябва да бъдат препотвърждавани и отстоявани  ежедневно и евроатлантическата ни принадлежност като държава, и демокрацията, и парламентаризма и политическия разум.

Защото най-хубавото предстои. Но за него трябва да се работи. И аз няма да се отклоня от тази отговорност.

Вярвам във вас и нашата разумна сила да го направим заедно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи