Човек на Слави със звучен шамар по Христо Иванов

По думите му ИТН няма място в такава коалиция, защото те са “от страната на истината”

Човек на Слави със звучен шамар по Христо Иванов | StandartNews.com

“Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите, на измамите, които благодарение на Христо Иванов лъснаха пред обществото, след като “Демократична България” сами се излъчиха на живо.” това заяви пред Нова телевизия депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

“Всъщност българските граждани видяха как изглежда политиката отвътре”, каза още той.

По думите му ИТН няма място в такава коалиция, защото те са “от страната на истината”.

“След такъв тип разговори и споделяне тук в НС нямахме друг ход освен да сложим край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат, на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време”, каза Балабанов.

Третият мандат е бил провален заради липса на комуникация и еднолично управление, смята още депутатът. “Нямаше комуникация, налагаше се едноличен начин на управлението страна на “Продължаваме Промяната”. ПП лъгаха толкова много време българските граждани”, заяви Балабанов визирайки искането на “Булгаргаз” за увеличение от близо 55% на газа още от месец август.

“Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще употребяваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалиционно споразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично”, каза Балабанов.

“НС с тази уродлива форма на лицемерие от страна на партии, които управляваха заедно до скоро, трябва да приключи по най-бързия начин!”, категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай