Червeняков дари пари за натровените с кюфтета в Монтана

Червeняков дари пари за натровените с кюфтета в Монтана | StandartNews.com

Монтана. Водачът на листата на БСП в Монтана Младен Червеняков дари работниците, които се отровиха през април с постни кюфтета в стола на фирмата си – „БКК – 95", съобщиха от щаба на Коалиция за България. Парите да бъдат разпределени на нуждаещите се от лекарства и специална храна, пожелал той.

Червеняков е дарил 2000 лв. на детско-юношеската школа в Монтана.

По последни изследвания на червения щаб 20 % от вота в монтанския избирателен район вече е купен. Оживена търговия се върти в последните дни преди изборите в ромските квартали на Лом – „Хумата", „Младеново" и „Стадиона", двата монтански квартала - „Кошарник" и „Огоста", както и в квартал „Раковица" на Берковица. В ромските квартали на трите града живеят над 15 000 избиратели.

Предизборният щаб на коалицията е сезирал окръжната прокуратура и полицията за купуване на гласове. Сигналите са намерени за основателни и е започнало разследване на лицата, които са уличени в купуването на избиратели. Бюлетината започва от 30 с обещание за доплащане и стига до 100 лв. В неделя цената на един глас ще поскъпне още, допълниха от щаба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай