Борисов с неочакван ход за "Лукойл". Примка за Денков в Мюнхен

Милиарди отидоха за Путин, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов с неочакван ход за "Лукойл". Примка за Денков в Мюнхен | StandartNews.com

Неочакван ход за „Лукоил” предприе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заложи примка за премиера Николай Денков на Мюнхенската конференция. По време на форума Денков и Мария Габриел ще имат обща среща с американския държавен секретар Антъни Блинкен.

ВИЖ ОЩЕ: След скандалите за МВнР! Денков и Габриел заедно на най-важната среща

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изпратил "свой глас" на Мюнхенската конференция да обясни на партньорите как у нас правителството на Денков обслужило интересите на Путин чрез "Лукойл", стана ясно днес от изявлението на Борисов пред журналисти в парламента.

ВИЖ ОЩЕ: Изненада от Борисов. Нова дата за ротацията и един неудобен въпрос

 "Милиарди отидоха за Путин от „Лукойл“, изтъкна Борисов и попита някои медии защо не правят разследвания по тази тема.

„Преди войната в Украйна „Лукойл" купуваше 15 милиона барела руски нефт на ден, а след войната 45 милиона. От 1-ви януари не е внесен нито един литър руски петрол, а не се повишиха цените по бензиностанциите, не се срина енергийната система, както ни плашеха. Пет пъти предлагах да се прекрати дерогацията, но Денков плашеше с оставката си. Така още една година се финансираше войната", припомни вчера Делян Добрев от ГЕРБ.

„Нали не можеха и трябваше да настройват инсталацията с месеци. Как от 31-ви декември. Те винаги са можели, но година и половина ни лъжеха, за да защитават руските интереси. Помните ли, че трябваше да внасят пари във Фонда за енергийна сигурност. За първия месец внесоха 70 милиона, за втория - 27 милиона", посочи Добрев.

Той бе категоричен, че има политици, които са работили в интерес на руските интереси у нас. Той разкри, че е сигнализирал компетентните органи за това. „В Министерски съвет са истинските хора, които са облагодетелствали режима на Путин", заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи