След като мъж падна в тръба се разкри: Не е единственият случай!

Човекът стоял цяла нощ с вдигнати ръце и викал за помощ

След като мъж падна в тръба се разкри: Не е единственият случай! | StandartNews.com

След като бе спасен мъжът, паднал в тръба и стоял заклещен цяла нощ, стана ясно - този случай не е единствен в пловдивския квартал "Коматево".

Мъжът пропаднал в отводнителната тръба в тъмното. Инцидентът е станал близо до стадиона на квартал "Коматево“. Мъжът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство, като през цялото време е стоял с вдигнати нагоре ръце.

Жители на квартала казват,  че това не е първият случай на пропаднал човек в шахта. В района имало доста такива необезопасени съоръжения.

"Не е добре. Левият крак и лявата ръка не ги движи. Премръзнал е, много му е студено. Неадекватен е и няма обяснение за случилото се. Викал е за помощ, Жена с куче го е намерила на сутринта. Има виновни, дупката не е била обезопасена. Вината е в този, който извършва ремонтната дейност. Смятаме да си търсим правата", каза пред Нова тв Атанаска Маданска, съпруга на пострадалия мъж.

"Преди около 10 дни в подобна шахта, докато се разхождах, пропаднах самият аз. Нямаше как да видиш шахтата - висока трева, не беше обезопасена по какъвто и да било начин. След инцидента имах счупено ребро и пукнат бял дроб. Бях четири дни в болница и все още се възстановявам. След този инцидент обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам жалба към общината", разказа в ефира на "Здравей, България" Костадин Георгиев, жител на квартала.

Живеещи в района заявиха, че са подавани сигнали за подобни огромни дупки и шахти до кмета на район "Южен" Костадин Язов.

Мъж преживя неочакван кошмар! Цяла нощ заклещен в тръба

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай