Скандални разкрития за аферата с руските шпиони у нас. Открадната самоличност

Кои са Владимир и Татяна Горочкини

Скандални разкрития за аферата с руските шпиони у нас. Открадната самоличност | StandartNews.com

В МВнР не е постъпвала информация от Русия за настъпване на смъртта на български гражданин с името Денис Рашков. Това става ясно в отговор до БНТ след официално запитване до институцията.

По правило, когато български гражданин почине в друга държава, страната ни трябва да бъде уведомена за това по дипломатически път.

По непотвърдена информация, самоличността на Денис Рашков е открадната след неговата смърт и под това име в България е влязъл шпионин, чието истинско име е Владимир Горочкин, предаде БЛИЦ.

Именно на него и жена му - Татяна Горочкина или Диана Рашкова, както се е представяла в България, докато двамата са действали като шпиони, ДАНС наложи 5-годишна забрана за влизане в България.

Отново по информация на източници на телевизията, Денис Рашков, чиято самоличност е била използвана и шпионинът е дошъл в България, представяйки се за него, след като уж 20-години не се е връщал в страната, вече няма живи роднини в България. Това е и причината неговата самоличност да бъде дадена на Владимир Горочкин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи