Samsung ребрандира магазина си за приложения

Samsung ребрандира магазина си за приложения | StandartNews.com

Samsung Electronics ребрандира своя магазин за приложения. Компанията обяви началото на Samsung GALAXY Apps. Магазинът предлага над 300 приложения за потребителите на мобилните устройства Samsung Galaxy.

Новите приложения в магазина дават възможност на притежателите на мобилни телефони с марката Samsung да получат по-голяма персонализация на устройствата. Магазинът също ще предлага много промоции и отстъпки за клиентите.

Потребителският интерфейс на Samsung GALAXY Apps се състои от три секции - Best Picks, Top и For Galaxy. Клиентите могат да намерят най-бързо препоръчваните приложения и промоции чрез Best Picks, а най-популярните приложения могат да се открият чрез секцията Top. Четири подсекции включва For Galaxy- Galaxy Gifts, Galaxy Essentials, Apps for Professionals и Galaxy устройства.

"В Samsung непрекъснато се стремим да бъдем полезни на нашите клиенти, като предоставяме най-различни решения и услуги в съчетание с иновативни устройства", обяснява Уон-Пио Хонг, президент на Media Solution Center в Samsung Electronics. И уточнява, че новият магазин на компанията е продължение на това обещание.

Над 130 млн. потребители от 161 страни по целия свят ще могат да ползват Samsung GALAXY Apps.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай