Проф. Георги Рачев каза кога гадният вятър си отива

Топлото време у нас ще се запази до края на месеца, обяви топ климатологът

Проф. Георги Рачев каза кога гадният вятър си отива | StandartNews.com

Топлото време у нас ще се запази до края на месеца, обяви проф. Георги Рачев пред бТВ.

Според него сутрин температурите ще са около нулата, а на обед ни очакват двуцифрени максимуми. Определено ще бъде по-топло от нормалното. Сутрин ще има от време на време мъгли, но валежите няма да бъдат толкова интензивни и ще бъдат малко на площ, каца по бТВ Рачев.

Топлата зима продължава и това някъде до към 27-ми, 28-ми, когато ще има някакво разбъркване на моделите, евентуално с валежи и малко по-хладно време, добави той.

Имаше един много гадничък вятър в последните два дни, нищо че навън е топло, обаче той тихичко минава, тихо и съвсем незабележимо, каза още професорът.

Като цяло той обобщи, че февруари си отива сух и много топъл, така че дългосрочните прогнози, които са давали за топъл месец, се сбъднали.

Според Рачев времето ще се стопли и край морето.

Малко хладно им беше на варненци, но там ще се стопли. Разбира се, за джапанки няма да става, но добре облечени, пак типа зелка, слагаш, махаш една след друга грешките и така ще се чувстват в комфорт. Времето ще е по-топло, отколкото е нормално за тази част от годината, прогнозира професор Георги Рачев.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи