През февруари все повече българи предпочитат да карат ски на Мальовица

Наблюдава се тенденция за увеличаване на посещаемостта на курорта и ски пистите и от чужденци

През февруари все повече българи предпочитат да карат ски на Мальовица | StandartNews.com

По-голямата част от туристите и скиорите, които решават да карат ски или да се разходят из живописната Мальовица, са българи. Въпреки това през този сезон се наблюдава и увеличение на чуждестранните туристи. Това съобщават от к.к. „Мальовица:. Оттам уточняват, че до края на м. февруари голяма част от легловата база вече е заета, като посочват, че все още има възможност любителите на зимните спортове да посетят изцяло реновирания хотел.

 

Условията за ски в курорта са отлични. През месец февруари ски зона Мальовица очаква да посрещне своите планинари и скиори с нова снежна покривка. В момента всички ски писти са отворени.

 

От курорта напомнят, че петък и събота от 18:30 до 22:00 ч.  всички могат да се насладят на нощното каране. Цените остават промоционални - 10лв за възрастни и 5лв за деца.

 

"Всяка събота и неделя от 10:00 до 14:00 ч всеки желаещ може да изпробва своите freestyle умения със скока и въздушната възглавница, разположени пред хотел Мальовица.", посочват от зимния курорт. Оттам правят уточнение, че любителите на зимните спортове могат да използват валидната ски карта за деня, с любезното съдействие на Boroboardsnowboarding.com.

 

През месец март се очаква отново курортът да бъде посетен не само от български, но и от чуждестранни туристи. "Традиционно за 3 март се очаква ски спускане с развят българския флаг.", коментират от к.к. Мальовица. Оттам посочват, че всеки желаещ може да се включи в спускането и така да бъде отбелязан националният празник на България.

 

Повече информация всеки може да намери на www.malyovitsa.com.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи