Предупреждение от МВР! Интензивен трафик по важни български ГКПП

Съобщението идва от Гранична полиция

Предупреждение от МВР! Интензивен трафик по важни български ГКПП | StandartNews.com

Тази сутрин интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Кулата“ и „Калотина“, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ към МВР.

По границата с Румъния интензивен е трафикът на ГКПП "Видин" на изход за товарни автомобили. Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" на изход за товарни автомобили на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е интензивен на пункта „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На същия пункт се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Нормален е трафикът по границите с Турция и с Република Северна Македония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи