Минерали от Мъртво море гарантират чиста кожа от псориазис

Минерали от Мъртво море гарантират чиста кожа от псориазис | StandartNews.com

Най-често задавани въпроси за лечението на псориазис в ОН КЛИНИК

В какво се състои методът за лечение на псориазис в ОН КЛИНИК?

Прилагат се препарати, които се нанасят върху засегнатата и променена от заболяването кожа. В състава им влизат изцяло натурални компоненти, сред които соли и минерали от лечебното Мъртво море. Препаратите не съдържат стероиди, кортизон, антибиотици. Лечението е безопасно и без негативни последствия, а резултатът е чиста и гладка кожа.

Колко време продължава?

Най-често от 6 до 12 седмици. Времетраенето се определя от вида на псориазиса, причините за появата му, а също и от индивидуалните особености на организма. При точно спазване на указанията на лекаря първите резултати настъпват след втората седмица на употреба като може да се очаква ефект на гладка кожа, след което се възстановява и нормалният цвят на кожата. Периодите на ремисия (затишие) на заболяването са значително по-дълги в сравнение с други форми на лечение.

Може ли псориазисът да бъде излекуван напълно?

В света все още няма такъв метод, с който да бъде се постигне окончателно излекуване. Лечението в ОН КЛИНИК дава възможност да бъдат премахнати оплакванията за период по-дълъг в сравнение с други методи на лечение.

От кога се провежда лечение по този метод ?

ОН КЛИНИК е международна медицинска мрежа с над 140 филиала в цял свят. Нашите клиники в чужбина практикуват този метод от средата на 2002 година с много сериозен успех. В България първите пациенти бяха приети в края на 2004 година като част от тях продължават да са в ремисия на заболяването и до днес. Лечението с препаратите на ОН КЛИНИК изисква старателност и систематичност без да налага ограничаване на всекидневните занимания.

ИЗВЪНРЕДНА ДАТА на прием във гр. Варна:
25 юни 2016
д-р Нешков, ОН КЛИНИК - София
Запишете час с обаждане на тел. 0700 119 19 или на 0885 488 088
24-часов достъп до въпроси и запис на час през www.onclinic-bg.com/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай