Infiniti показа QX30 Concept в Женева

Infiniti показа QX30 Concept  в Женева | StandartNews.com

Infiniti доказа намеренията си за увеличаване на пазарното си присъствие със световната премиера на QX30 Concept по време на автомобилния салон в Женева. QX30 е дизайнерска визия за бъдещ нов премиум компактен кросоувър, който е насочен към младото поколение индивидуалисти - премиум клиенти.

Комбинирайки плавни линии на купе с мощната осанка на кросоувър 4х4, QX30 Concept обещава да бъде едновременно способен в градското навигиране и почивките през уикенда извън града.
"С QX30 Concept показваме отличителна модерна алтернатива в премиум компактния сегмент за тези, които искат повече от статукво", коментира Роланд Кругер, президент и изпълнителен директор на Infiniti.

Международен екип е създал дизайна на QX30 Concept така, че да се хареса на глобалния клиент. За допълване на високата осанка на автомобила дизайнерите са добавили визуални елементи за идентифициране на концепцията, като 21-инчови джанти, големи гуми, по-ниски брони, изваяни престилки и много отличителни релси на покрива.

"Използвахме материалите по неочакван начин и придадохме артистизъм на функционалните елементи, коментира Алфонсо Албаиса, отговарящ за дизайна в Infiniti. - Неконвенционалната употреба на конвенционални елементи прави QX30 Concept дизайнерски лидер."

Също така в Женева дебютира на европейска почва Q60 Concept, загатвайки за следващото спортно купе на Infiniti. Невероятната концепция с две врати е уникална комбинация от хващащи окото контури, обещаващи скоростна динамика, и качествени повърхности, които придават премиум излъчване и свеж дизайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай