Грандиозен скандал! Изгониха туристи от наш плаж заради чадър

За случая е сезирано Министерството на туризма

Грандиозен скандал! Изгониха туристи от наш плаж заради чадър | StandartNews.com

Грандиозен скандал разтърси морето.Туристи са били изгонени от "сянката" в платена зона на плаж по Северното Черноморие. А причината е безумна - пожелали да наемат за ползване само чадър. Това става ясно от Facebook групата "Ние потребителите".

Плажът се намира непосредствено до къмпинг Св. Георги - The Pirates Beach (с жълти чадъри от плат), а на табела ясно е написано, че предлагат комплект от чадър и два шезлонга срещу 30 лв. и само чадър за 10 лв.

Ето какво споделя дама от подложената на обидно отношение компания:

"След като се настанихме на един от чадърите, към нас се приближи господин с ефирна походка с думите: "Добър ден, хайде сега да ми платите." На въпроса: "Колко Ви дължим за чадъра?" отговори, че дължим 30 лв."

Последва неприятна полемика, която няма да описвам детайлно, но резултатът беше, че бяхме ИЗГОНЕНИ от "сянката МУ". Доводите бяха, че "ако всеки така си поиска по един чадър, какво ще ги правим тези шезлонги" и прочее, граничещи с тотален идиотизъм аргументи.Мисля, че е излишно да споменавам колко абсурдна и обидна бе цялата ситуация."

🔷️🔷️🔷️ За случая вече е сезирано Министерство на туризма.

Комисия за защита на потребителите също ще трябва да свърши своята работа. 🔷️🔷️🔷️

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай