Емил Шарков е загиналият служител на СОБТ в Лясковец

Вчера Шарков е имал рожден ден

Емил Шарков е загиналият служител на СОБТ в Лясковец | StandartNews.com

Лясковец. Емил Шарков е името на загиналия служител от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ), съобщи на пресконференция главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Лазаров изрази искрените си съболезнования към семейството и близките на загиналия служител на МВР и сподели, че с него са били приятели.

 

Междувременно два контролирани взрива на муниции, притежание на стрелеца, са чути от дома на Петко С. в Лясковец, който е с психични отклонения и тази сутрин уби 1 полицай и рани 3-ма други. 

 

Стана ясно, че самолетът „Спартан" с тримата ранени при инцидента в Лясковец и лекарският екип, който тръгна от летището в Горна Оряховица към Военномедицинска академия, е пристигнал в столицата. Единият от тях вече е бил подложен на операция, като са премахнали единия му бъбрек. Засега цялостното им състояние е стабилно, като единият от тях може да остане инвалид и да се налжи да му бъде ампутирана ръката. Повече информация за състоянието на ранените ще има след пресконференция на ВМА този следобед.

 

Очаквайте подробности! Обзорна статия по случая можете да прочетете ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай