Ангелкова в лимузина за 500 бона! Кой я развежда

Бившият министър на туризма смайва с лукса около себе си

Ангелкова в лимузина за 500 бона! Кой я развежда | StandartNews.com

 

По всичко личи, че бившият туристически министър Николина Ангелкова живее по-добре и от султана на Бруней.

Тя е  посипана със златен дъжд от новия си бизнес партньор – доскорошният бос на „Лукойл“ за България и настоящ туристически магнат Валентин Златев.

Освен огромната заплата от 30 000 лева, която ще прибира Ангелкова като част от Съвета на директорите в туристическото дружество на Златев „Тера Уей“, властната дама от Крумовград е получила и служебна лимузина „Мерцедес Майбах“ от правешкия олигарх, с която гордо се разхожда из София.

Преди броени дни Ангелкова смая доскорошните си подчинени в Министерството на туризма, след като се появи с тузарската лимузина на стойност над 500 000 лева на церемонията на осмите годишни награди, раздавани от ведомството, в 5-звездния хотел „Шератон“ в центъра на София.

Запознати потвърдиха, че през последния месец Ангелкова е засичана многократно да се вози в баровското возило, което й било предоставено за ползване заедно с личен шофьор от Вальо Златев.

Някои дори твърдят, че Николина Ангелкова е миноритарен съдружник на доскорошния шеф на „Лукойл“ в новостроящия се 5-звезден хотел в Танзания Kempinski Longoza Lodge в Националния парк Серенгети. Строежът на хотела в Танзания стартира преди няколко месеца, като според | официалната информация инвестицията, която ще направи Валентин Златев, е в размер на 72 млн. долара. Хотелът се намира в Тарангире в Северна Танзания, където са езерото Маняра и парковете за диви животни Нгоронгоро и Серенгети.

Николина Ангелкова стана официално част от управата на туристическата империя на Валентин Златев на 17 ноември т.г., когато беше вписана в Съвета на директорите на „Тера Уей Инвестмънт Груп“.

Докато беше министър на туризма, Николина Ангелкова се прочу със скъпия си и луксозен вкус, демонстриран чрез дизайнерските тоалети и дамски чанти, с които се появяваше на официални събития, пише Уикенд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи