Twitter Blue вече е официално наличен

Прави се проверка на абоната с телефонен номер

Twitter Blue вече е официално наличен | StandartNews.com

Абонаментът за Twitter Blue на Elon Musk за 8 долара на месец вече е официално наличен. Платформата отбелязва, че Blue ще струва 11 долара на месец, ако се регистрирате в iOS и ще ви даде достъп до възможността да редактирате туитове, да качвате 1080 p видеоклипове, режим на четене и, разбира се, желаната синя отметка. 

Обновеният Blue първоначално стартира на 9 ноември, но беше спрян ден по-късно, след като вълна от хора го използваха, представяйки се за високопоставени марки и акаунти, въпреки правилата на платформата срещу това.

Този път Twitter ще изисква потвърждение на телефонния номер, за да ограничи всяка евентуална измама. Компанията казва, че текущата цена е „оферта за ограничено време“ на страницата за регистрация и изброява няколко функции, които ще се очакват скоро. Те включват възможността за публикуване на „по-дълги видеоклипове“ и виждане на около половината от броя на рекламите.

Twitter казва, че всеки със съществуваща синя отметка няма да я загуби „в момента“, въпреки че това е нещо, което според Мъск ще се случи след „няколко месеца“. Отбелязва се обаче, че потребителите, които променят своето екранно име или профилна снимка, ще загубят отметката си, докато акаунтът им не бъде прегледан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай