Стартираха официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom

Новата iOS 17 вече поддържа VoWiFi – услуга, предоставяща възможност за разговори чрез WiFi мрежа лесно и удобно

Стартираха официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom | StandartNews.com

Официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom вече стартираха, като най-новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max могат да бъдат закупени във всички магазини на телекома, както и онлайн на vivacom.bg. Компанията предлага и второто поколение на безжичните слушалки AirPods Pro с MagSafe зареждане и USB-C, както и оригинални Apple аксесоари.

Хитовите модели от последната серия на Apple  се предлагат в комбинация с всички актуални Unlimited планове на Vivacom, чрез всички налични възможности за покупка в цялата търговска мрежа на телекома – в брой, на лизинг за срок от 24 месеца или 36 месеца.

Цената на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 са, както следва:

  • 56,98 лв. на месец за iPhone 15 128 GB
  • 64,98 лв. на месец за iPhone 15 Plus 128 GB
  • 70,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro 128 GB
  • 85,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro Max 256 GB

A първите клиенти, закупили някои от новите модели iPhone с план Unlimited, могат да се възползват от сърфиране без ограничение на скоростта в мрежата на Vivacom до края на октомври.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с прекрасен нов дизайн и мощна 48MP основна камера с възможност за двукратно увеличение, процесор A16 Bionic и USB Type-C. iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple досега. Те предлагат стилен и лек дизайн с корпус от рециклиран титан, сериозни подобрения на камерата, включително по-усъвършенствана 48MP основна камера, процесор A17 Pro и USB Type-C. 

Още една изненада очаква клиентите, ползващи iPhone в мрежата на Vivacom. Новата iOS 17 вече поддържа VoWiFi – услуга, предоставяща възможност за разговори чрез WiFi мрежа лесно и удобно. Обажданията използват включените минути в абонаментните планове на потребителите на Vivacom, без допълнителни такси и без значение от вида мобилен план, който са избрали. Услугата е достъпна през абсолютно всички WiFi мрежи на територията на страната, а Vivacom e единственият телеком у нас, който я предлага и на територията на Европейския съюз. 

Повече информация за новите модели iPhone може да откриете ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай