Пуснаха евтиния Nokia C32 с перфектни дизайн и изображения

Изискан дизайн с покритие от закалено стъкло за първокласно усещане в атрактивни цветове

Пуснаха евтиния Nokia C32 с перфектни дизайн и изображения | StandartNews.com
  • 50МР камера и впечатляващи алгоритми за обработка на изображенията издигат качеството на снимките при всякаква осветеност до нови висоти
  • Изискан дизайн с покритие от закалено стъкло за първокласно усещане в атрактивни цветове
  • Мощна тридневна батерия, която позволява активно ползване, без да се налага да спирате и да зареждате 
  • Android 13 предоставя най-персонализирания досега софтуер за модерно смартфон изживяване

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, представи три смартфон модела, всеки от които вече е наличен в търговската мрежа у нас. Скоро след премиерата на супер бюджетния Nokia C22, преди броени дни в България дебютира и най-новият от трите, Nokia C32. Той е на препоръчителна цена 259 лв. и е наличен в два нюанса – класическия Charcoal и атрактивния за дамите Beach Pink. Nokia C32 е първият смартфон от бюджетната C-серия на финландския производител с 50МР камера и усъвършенствани изображения на толкова достъпна цена. Устройството оперира с Android 13 и е с покритие от закалено стъкло – също характерни за телефоните от по-висок клас.

"Nokia C32 преосмисля възможностите на смартфоните от достъпния ценови клас. Снабден с най-усъвършенстваната камера в C-серията ни до момента, той дава възможността за висококачествени снимки на изключителна цена“, заяви Адам Фъргюсън, ръководител "Продуктов маркетинг" в HMD Global. „Вярваме, че стойността не трябва да е за сметка на дизайна, затова включихме покритие от закалено стъкло, което обикновено се среща в по-високия клас модели, за да гарантираме, че Nokia C32 изглежда толкова добре, колкото и снимките, които прави", подчерта той.

Революция в дизайнa на моделите от бюджетния клас

С освежения дизайн, гръб от закалено стъкло, двуцветно покритие и елегантен силует, този моделот C-серията влиза в новата ера на скандинавското премиум качество. Яркият 6,5-инчов HD+ дисплей хармонира с всеки от цветовете на гърба, от които в България са налични класическия Charcoal и впечатляващия Beach pink. 

Достъпни изображения, издигнати на нови висоти

Основната 50МР камера и 8МР селфи камерата се поддържат от мощни алгоритми за обработка на изображения, за да се извлече максимума от хардуера. Улавяйки повече светлина от всякога и оборудван с индивидуален нощен режим на предната и задната камера, Nokia C32 създава впечатляващи снимки при всякаква степен на осветеност.

Android 13 още при покупката

Наслаждавайте се на предимствата на Android 13 от самото начало и персонализирайте приложенията в тон с тапета на вашия Nokia C32, за да отговаря напълно на личния ви стил. От езиковите предпочитания за всяко приложение до копирането и поставянето между устройствата, универсалните функции ви позволяват да навигирате по-бързо във всичко - от работата до развлеченията с телефона.

C-серията – гаранция за издръжливост и дълголетие

Закаленото на дисплея и на гърба, здравото метално шаси за допълнителна устойчивост отвътре и защитата със степен IP52 предпазват Nokia C32 от надраскване, изпускане и ежедневно износване. Хибернацията на приложенията и функцията Super Battery Saver помагат на батерията му да издържи до три дни с едно зареждане. А за да бъдат в безопасност и данните ви, ще получавате актуализации на сигурността за две години, гарантирани за моделите от C-серията.

По-плавно използване на приложенията с разширяване на паметта

Nokia C32 се предлага и с 3 GB допълнителна виртуална RAM с разширение на паметта за по-плавно използване на приложенията. И както всички телефони Nokia, този смартфон също предоставя изживяване с чист Android така че имате повече място за най-важните неща.

Ефектни цветове, издръжливост и максимално качество нa още по-достъпна цена - Nokia C22

Nokia C22 е още по-достъпния модел от новите попълнения в C-серията. Наличен у нас в стилните цветове Sand и Charcoal, той е с изключително качество на изработката и физическа издръжливост, проверена с поредица от сурови тестове за свободно падане. Подготвен е да се справи и с други предизвикателства в ежедневието благодарение на защита от водни капки и прах IP52, закалено 2,5D стъкло на дисплея и твърдо метално шаси, поместено в здрава поликарбонатна конструкция. Той е снабден и с мощни алгоритми за обработка на изображенията в подобрената си, двойна 13MP камера, които правят възможно заснемането с ясни детайли при всякаква осветеност.

Цени и наличност

Nokia C32 е наличен в България в конфигурация 4/64 GB на препоръчителна цена 259 лева.

Nokia C22 е наличен в България в конфигурация 2/64 GB на препоръчителна цена 219 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай