Понеделник,

Meta добавя нови функции към Facebook Groups

От: екип на Стандарт -
525
Meta добавя нови функции към Facebook Groups
A
A
A

Meta обяви , че тества и добавя нови функции към Facebook Groups, с които подобряват много от текущите му възможности. Сред тези нови експериментални промени в потребителския интерфейс са нова странична лента и ново меню в групата.

Страничната лента ще предлага достъп до любимите ви групи и ще включва малки актуализации за тяхната скорошна активност. Страничната лента включва и опции за запазване на любимите ви групи, създаване на групи и намиране на нови групи.

Другата промяна в потребителския интерфейс е наличието на ново меню в групата. Според Мета това меню ще има „събития, магазини и различни канали, за да улесни свързването с другите по темите, които ви интересуват“.

Meta също така въвежда нова функция за групи във Facebook: Канали. Очаква се тези канали да осигурят по-малки пространства за свързване на хората в рамките на своите групи. И ще има три вида от тях: канали за чат в общността, аудио канали на общността и канали за емисии на общността.

Идеята на каналите за емисии е да създават по-малки емисии в рамките на група, в която всяка емисия е съсредоточена около конкретна тема.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички